avra by Valentina

Relax your body & soul

beauty & wellness

υπηρεσιες μασαζ

20€ / 30'

Πλατη αυχενα μεση

 • Αυτό το μασάζ επικεντρώνεται σε ολόκληρη την πλάτη σας και μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του πόνου στην πλάτη και επίσης να απαλλάξει τα άλατα που έχουν συσσωρευτεί πίσω από το αυχένα και τους ώμους.

  Ένα από τα πιο κοινά και ωφέλιμα μέρη του σώματος για μασάζ είναι η πλάτη, αφού τα νεύρα εκφύονται μέσα από τη σπονδυλική στήλη. Εγγυημένο για να απαλύνει και να δώσει μια αίσθηση ευελιξίας στη στάση σας.

45€ / 75'

Ταιλανδεζικο

 • Το Thai Massage είναι μια αρχαία φυσιοθεραπευτική και ολιστική θεραπευτική τέχνη. Λειτουργεί πολυπλεύρως καθώς εξισορροπεί και αυξάνει τις λειτουργίες των συστημάτων του σώματος (νευρικό, κυκλοφορικό κ.α.), και του δυναμικού του τρίπτυχου, νου, σώμα, καρδιά, ενώ είναι ιδανικό για μυοσκελετικούς πόνους, κόπωση και άγχος.

  Προσφέρει ένα αίσθημα βαθιάς χαλάρωσης, ευεξίας και ικανοποίησης στον δέκτη αλλά και τον μασέρ

20€ / 30'

Προσωπο αυχενα κεφαλης

 • Είτε υποφέρετε από πονοκεφάλους ή απλά νιώθετε κουρασμένοι, το μασάζ προσώπου θα σας δώσουν θετικά αποτελέσματα.

  Χαλαρώνει και ηρεμεί το πρόσωπο και το κεφάλι με τις κινήσεις προς τα πάνω και εξαλείφει εντελώς τη βαρύτητα που μπορεί να νιώθετε. Συμβάλλει επίσης στην αντιγήρανση. Μπορεί να μην εξαλείψει τελείως τις ρυτίδες, αλλά σίγουρα εμποδίζει τη δημιουργία νέων, προσδίδοντας στο δέρμα σας μια νεανική λάμψη όπως καμία άλλη.

25€ / 45'

Εγκυμοσυνης

 • Η θεραπεία μασάζ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια θαυμάσια φροντίδα που θα βοηθήσει την μέλλουσα μητέρα να ηρεμήσει και να χαλαρώσει.

  Το χαλαρωτικό αυτό μασάζ προσφέρει ανακούφιση από τους πόνους στον αυχένα, στην πλάτη και στη μέση καθόσον επιτυγχάνεται αύξηση της ευελιξίας των μυών. Μειώνει το άγχος, τον πόνο πλάτης και ποδιών. Βελτιώνει τον ύπνο και μειώνει της ορμόνες του στρες. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας. To avra beauty ερχόμαται στο χώρο σας, δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε καθόλου.

35€ / 60'

Hot stone

 • Το Hot stones massage είναι μία μέθοδος μασάζ, η οποία εκμεταλλεύεται τη θεραπευτική δύναμη των ζεστών πετρών και η οποία συνδυάζει την τεχνική του μασάζ, με τις θεραπευτικές ιδιότητες των λαδιών και αιθέριων ελαίων.

  Αποτελεί μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι πέτρες απορροφούν και κατακρατούν τη θερμότητα, χαρίζουν ηρεμία, ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος.

20€ / 30'

Ρεφλεξολογια

 • Το μασάζ ρεφλεξολογίας είναι μια εναλλακτική μέθοδος που βασίζεται στην εφαρμογή ειδικών συμπιέσεων, διάμεσου των ποδιών. Η ενέργεια περνά μέσα από τα κανάλια του σώματος που ονομάζονται μεσημβρινοί και το μασάζ των ποδιών διεγείρει αυτά τα ενεργειακά κανάλια, προωθώντας την επούλωση και τη χαλάρωση.

  Αυτό βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό το νευρικό σύστημα και άλλες λειτουργίες του οργανισμού μας, με απόλυτα φυσικό τρόπο. Ιδανικό για ανακούφιση από το στρες, χαλάρωση μυών, αφαίρεση τοξινών και βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος.

35€ / 60'

Αθλητικο

 • Ο στόχος ενός αθλητικού μασάζ είναι να αποτρέψει το μυϊκό τραύμα, ειδικά όταν ασκείστε καθημερινά, γι 'αυτό το λόγο αυτό το είδος μασάζ συνιστάται να γίνεται σε τακτική βάση.

  Ένα αθλητικό μασάζ βοηθά στην ανακούφιση των πόνων αλλά και στην πρόληψη των μυϊκών τραυματισμών. Βοηθά στην ανακούφιση του στρες και της έντασης που σχηματίζεται στον ιστό του σώματος κατά τη διάρκεια της σωματικής άσκησης και της καθημερινής δραστηριότητας.

30€ / 55'

Αρωματοθεραπεια

 • Η Αρωματοθεραπεία είναι μια πανάρχαια τέχνη, με ιστορία 6.000 ετών, η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για τη θεραπεία σώματος και πνεύματος.

  Οι θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μέσω ενός μασάζ ήπιας πίεσης, ευεργετούν όλο το κορμί, προκαλώντας ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας.

40€ / 50'

Θεραπευτικο

 • Το θεραπευτικό μασάζ χρησιμοποιεί ήπιες διατάσεις και επενεργεί βαθιά στους ιστούς του σώματος μειώνοντας το επίπεδο του στρες σας, βοηθώντας σας να αισθανθείτε καλύτερα. Μπορεί ακόμα και να βελτιώσει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού σας συστήματος όπως και την σωστή κυκλοφορία του αίματος!

  Το όφελος της χαλάρωσης κατά την διάρκεια του θεραπευτικού μασάζ θα σας επιτρέψει επίσης να κοιμηθείτε καλύτερα αφού συντείνει στην απελευθέρωση του πόνου και ανακουφίσει τα συμπτώματα πονοκεφάλου.

35€ / 60'

Αγιουρβεδικο

 • Το Αγιουρβεδικό μασάζ αποτελεί τεχνική του αρχαίου ινδικού θεραπευτικού συστήματος της Αγιουρβέδα (Επιστήμη της ζωής). Το μασάζ χρησιμοποιεί φυτικά έλαια και εφαρμόζεται σε ολόκληρο το σώμα με αποτέλεσμα την απελευθέρωση από τη σωματική και συναισθηματική ένταση.

  Ειδικότερα αποσκοπεί στη βελτίωση της λειτουργίας του κυκλοφορικού, μυοσκελετικού, νευρικού συστήματος, ανακουφίζει από πόνους στη μέση, την πλάτη, τον αυχένα, το κεφάλι και απαλλάσσει από διαταραχές ύπνου.

35€ / 60'

θεραπεια με βεντουζες

 • Μια έντονη ενδομυϊκή συνεδρία που χρησιμοποιεί βεντούζες διαφόρων διαστάσεων και έντασης, με σκοπό τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου.

  Ζεστές ή κρύες, σε συνδυασμό πάντα με δυναμική μάλαξη, πετυχαίνουμε τη μείωση του πόνου τοπικά, τη χαλάρωση της μυϊκής σύσπασης και έτσι μπορούμε να προσεγγίσουμε το απόλυτο θεραπευτικό αποτέλεσμα.

beauty & wellness

υπηρεσιες σωματος

30€ / 55'

Σοκολατοθεραπεια

 • Η σοκολατοθεραπεία αποτελεί μια θεραπεία ενυδάτωσης, θρέψης, ευεξίας και χαλάρωσης, η οποία βασίζεται στις ιδιότητες της φυσικής σοκολάτας.

  Η σοκολάτα εκτός από τις ωφέλιμες βιταμίνες, που περιέχει, και τις αντιοξειδωτικές δράσεις, βοηθά στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, καθώς τα φυτικά της συστατικά έχουν εκπληκτικές ιδιότητες στην εξάλειψη της αντιαισθητικής όψης πορτοκαλιού. Επιπλέον, το κακάο διεγείρει την παραγωγή και έκκριση ενδορφινών, οι οποίες σε καθορισμένες συγκεντρώσεις ενεργοποιούν τη φυσική διαδικασία εξάλειψης του λίπους.

35€ / 55'

Συσφιξης - Αδυνατισματος

 • Στο κέντρο μας θα βρείτε περιποιήσεις σώματος που αφορούν το αδυνάτισμα και την σύσφιξη. Ανάλογα το σωματότυπο που έχετε μπορούμε και παρέχουμε ολοκληρωμένα πακέτα αδυνατίσματος και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας.

  Εξελιγμένες καλλυντικές θεραπείες βοηθούν στην μείωση των πόντων και στην βελτίωση της όψης του σώματος.

25€ / 45'

Ενυδατωσης

 • Χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα για κάθε δέρμα προιόντα ενισχύουμε το φραγμό της επιδερμίδας, ενισχύουμε την φυσική ενυδάτωση του δέρματος, βοηθάμε το δέρμα να είναι δυνατό σε κάθε μάχη που δίνει με το εξωτερικό του περιβάλλον, την κακομεταχείρηση του και το stress.

  Μετά τη θεραπέια αφενός έχει χαλαρώσει νους και σώμα, αφετέρου εχει εφαρμοστεί μια θεραπεία υψηλής αισθητικής και υψίστης σημασίας για το δέρμα σας με αποτέλεσμα ένα λαμπερό, πολύ καλά ενυδατωμένο, σφριγιλό με ελαστικότητα, βελούδινο και απαλό δέρμα.

20€

Nυχια - Υβριδικο πεντικιουρ

 • Αν ονειρεύεστε καλλωπισμένα πόδια και ένα μόνιμο βερνίκι νυχιών, έχουμε μια πρόταση για σας. Το υβριδικό πεντικιούρ.

  Ο αισθητικός θα προετοιμάσει τα πόδια σας για την θεραπεία, θα περιποιηθεί τα πετσάκια, θα κάνει μασάζ και θα βάψει τα νύχια σας με τα υβριδικά βερνίκια που θα επιλέξετε.

13€

Nυχια - Υβριδικο μανικιουρ

 • Αν ονειρεύεστε καλλωπισμένα χέρια και ένα μόνιμο βερνίκι νυχιών, έχουμε μια πρόταση για σας. Το υβριδικό μανικιούρ.

  Ο αισθητικός θα προετοιμάσει τα χέρια σας για την θεραπεία, θα περιποιηθεί τα πετσάκια, θα κάνει μασάζ και θα βάψει τα νύχια σας με τα υβριδικά βερνίκια που θα επιλέξετε.

20€ / 40'

Πριν την ηλιοθεραπεια

 • Το peeling σώματος προτείνεται σαν κούρα προετοιμασίας πριν από τις διακοπές. Πρόκειται για μια θεραπεία μασάζ σε όλο το σώμα, με άλατα εμποτισμένα με αιθέρια έλαια που απολεπίζουν την επιδερμίδα, ενώ ταυτόχρονα τονώνουν την κυκλοφορία του αίματος, προσφέροντας χαλάρωση και ευεξία.

  Έτσι το μαύρισμά μας θα αναδειχθεί και θα είναι πολύ πιο ωραίο, γυαλιστερό και ομοιόμορφο.

20€ / 40'

Μετα τον ηλιο σε περιπτωση καψιματος

 • Ενυδατώνουμε την περιοχή με μάσκα αλόης.

  Το gel της αλόης βέρα διαθέτει ιδιότητες που μπορούν να καταπραΰνουν το δέρμα που έχει εκτεθεί στον ήλιο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  Απλώνουμε τη μάσκα στην πάσχουσα περιοχή, την αφήνουμε για 20 λεπτά και ξεπλένουμε με δροσερό νερό.

Αποτριχωση με Κερι

 • Πόδια 40 λεπτά 20€

  Μπικίνι 30 λεπτά 15€

  Χέρια 15 λεπτά 10€

  Μασχάλη 5 λεπτά 5€

  Μουστάκι 5 λεπτά 5€

45€ / 55'

κυτταριτιδας

 • Η θεραπεία κυτταρίτιδα είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες για την άμεση μείωση της κυτταρίτιδας και είναι μία από τις πιο σύγχρονες θεραπείες για λιποαναρρόφηση. Το μασάζ κατά της κυτταρίτιδας είναι μια εξειδικευμένη τεχνική που στοχεύει σε άμεσα αποτελέσματα.

  Η θεραπεία κυτταρίτιδας είναι ένα έντονο μασάζ που βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος, απομακρύνει τις τοξίνες και μειώνει τις υπερβολικές ποσότητες υγρού σε περιοχές που περιέχουν κυτταρίτιδα. Σε συνδυασμό με λεμφικό μασάζ, η θεραπεία αυτή διεγείρει τη μικροκυκλοφορία και βοηθά στην εξάλειψη των οιδημάτων από τη συσσώρευση λίπους.

beauty & wellness

υπηρεσιες προσωπου

30€ / 50'

Οξεα Φρουτα ΑΗΑ

 • Το peeling με οξέα φρούτων, είναι μια μη επεμβατική δερματολογική θεραπεία που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος. Το κοκτέιλ των οξέων που περιέχεται στη θεραπεία επιτυγχάνει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος και επαναφέρει τη νεανικότητα του, από την 1η κιόλας εφαρμογή.

  Ιδανική θεραπεία για την απαλλαγή από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τη ρύθμιση της λιπαρότητας καθώς και για άμεση λεύκανση από πανάδες και δυσχρωμίες.

40€ / 75'

Καθαρισμος

 • Ο καθαρισμός προσώπου είναι μία πρακτική απομάκρυνσης των νεκρών κυττάρων και ρύθμισης της λιπαρότητας που στοχεύει στην περιποίηση του προσώπου σε συνδυασμό με την ενυδάτωσή του.

  Είναι πολύ σημαντικός για να επιτευχθεί λαμπερή και καθαρή επιδερμίδα χωρίς σμήγμα και σημάδια.

  Η διαδικασία περιλαμβάνει απολέπιση, απομάκρυνση του σμήγματος και περιποίηση της επιδερμίδας.

30€ / 50'

Ενυδατωση

 • Η ενυδάτωση του προσώπου μας είναι το Α και το Ω, για την καλή υγεία του δέρματός μας και την καλή εμφάνισή του. Εκτός λοιπόν από την καθημερινή φροντίδα που κάνουμε μόνοι μας, θα πρέπει μια φορά στο τόσο να εμπιστευτούμε την αισθητικό μας και να κάνουμε μια επαγγελματική ενυδάτωση, με επαγγελματικά προϊόντα.

  Εμπιστευτείτε την avra beauty και επιλέξτε να κάνετε μια επαγγελματική θεραπεία ενυδάτωσης ή αντιγήρανσης. Βοηθήστε το δέρμα σας να έχει την ελαστικότητα και την ενυδάτωση που χρειάζεται.

35€ / 55'

Λευκανση

 • Με την έλευση του χειμώνα, το σώμα καλύπτεται και οι γυναίκες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπο. Οι κηλίδες και οι δυσχρωμίες – πολλές από αυτές σουνεβίρ του καλοκαιριού – δεν έχουν θέση στο λαμπερό πρόσωπο του χειμώνα. Η φωτογήρανση είναι μία από τις κυριότερες αιτίες καταστροφής της επιδερμίδας και η ηλιόλουστη χώρα μας την προσφέρει απλόχερα.

  Η λεύκανση προσώπου επιτυγχάνεται με διαφορετικές θεραπείες ανάλογα το δέρμα, την ηλικία και το μέγεθος της ζημιάς.

120€

Οξεα Φρουτα ΑΗΑ - 6 συνεδριες

 • Το peeling με οξέα φρούτων, είναι μια μη επεμβατική δερματολογική θεραπεία που απευθύνεται σε κάθε τύπο δέρματος. Το κοκτέιλ των οξέων που περιέχεται στη θεραπεία επιτυγχάνει την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος και επαναφέρει τη νεανικότητα του, από την 1η κιόλας εφαρμογή.

  Ιδανική θεραπεία για την απαλλαγή από τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες, τη ρύθμιση της λιπαρότητας καθώς και για άμεση λεύκανση από πανάδες και δυσχρωμίες.

35€ / 120'

Βλεφαριδες εξτενσιον

 • Είναι μία μέθοδος όπου ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των φυσικών βλεφαρίδων. Τα extensions τοποθετούνται τρίχα-τρίχα επάνω στην φυσική τρίχα. Με αυτόν τον τρόπο το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό.

  Είναι προέκταση των φυσικών βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις «ψεύτικες-σειρά» βλεφαρίδες όπου το αποτέλεσμα φαίνεται αφύσικο.

  Οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε, μπορείτε να αφαιρέσετε το extension βλεφαρίδων.

30€ / 45'

Mακιγιαζ - βραδινο

 • Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε, στην βραδινή σας έξοδο, είτε είναι μια γιορτή, είτε ένα επαγγελματικό δείπνο ή μια έξοδος με τον αγαπημένο σας, μια επίσκεψη στους χώρους του avra beauty είναι αυτό που χρειάζεστε!

  Οι έμπειροι Make Up Artists του avra beauty μπορούν να δημιουργήσουν για εσάς, ένα επαγγελματικό αψεγάδιαστο μακιγιάζ ακολουθώντας τις νέες τάσεις της μόδας. Φυσικά σε πλήρη αρμονία με τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, τον τόνο της επιδερμίδας σας, και το χρώμα τον ματιών σας.

120€ / 120'

Mακιγιαζ - νυφικο με μια προβα

 • Η νύφη την ημέρα του γάμου της πρέπει να είναι όμορφη, ξεκούραστη και λαμπερή. Γι' αυτό πρέπει να επιλέξουμε πολύ προσεκτικά την απόχρωση των σκιών, του ρουζ, του κραγιόν αλλά πάνω απ' όλα της επιδερμίδας.

  Με τις γνώσεις που έχουμε στο μακιγιάζ μπορούμε να βοηθήσουμε και να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα όπως ακμή, σημάδια, ουλές, μικρές ρυτίδες, σακούλες και μαύρους κύκλους.